Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.11.2016 17:08 - САМО В VILINEWS: ГЕРБ зарови томахавката на БСП, готвят афера в деня за размисъл!
Автор: vilinews Категория: Политика   
Прочетен: 369 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image
Като жалък опит на БСП и на щаба на подкрепения от тях кандидат Румен Радев определиха от ГЕРБ днешните сигнали на социалистите за схеми на контролиран и корпоративен вот преди балотажа в неделя.

Отговорът на партията на Бойко Борисов дойде веднага след пресконференцията на "Позитано" 20. Ако си отговорен политик, никога не би си позволил да излезеш и да говориш неща, които не си проверил, коментира Александър Ненков. Той препоръча на представителя на левицата Жельо Бойчев да предаде на прокуратурата всички данни, с които разполага. Ако ГЕРБ купува гласове, да кажат къде, поискаха от партията на Бойко Борисов. Ненков обаче каза, че самият той не може да провери всеки от 100-те сигнала, за които левицата говори.
От ГЕРБ дори се питали дали БСП не готви нещо по-голямо в деня за размисъл като аферата "Костинброд", вместо да бъдат по-смирени заради нея.

Радев да излезе и да каже дали са спазени и изпълнени всички договорености за ВВС, призоваха още от ГЕРБ в коментар на снощния дебат Цачева-Радев. Радев беше по-добре да си мълчи, стана ясно, че няма тези, всяка теза издиша, очевидно се учи в движение, не е подготвен за тази институция, е оценката на Александър Ненков за представянето на претендента на БСП. Но отбеляза, че генералът все пак е изоставил популистките лозунги, макар и по нечий съвет.

Георг Георгиев определи словесния сблъсък като "върховият момент на разобличаването на БСП да се включи адекватно на тема "президентска институция" . Според него Румен Радев е изглеждал като ученик, който е научил въпросите си наизуст, не може да отговори на странични и е изпаднал в ступор. Президентството не е място за стаж, там отиват професионалисти с морални и нравствени качества, категоричен е депутатът от ГЕРБ.

В неделя БСП и ДПС ще излязат ръка за ръка и ще се опитат да направят Радев, напуснал Българската армия, президент, а Йотова - вицепрезидент, подчерта Георг Георгиев. По думите му, Радев е подвластен на различни сили, а след неделя, ако получи гласовете на ДПС, левицата ще е изцяло зависима от Движението. Въпросът обаче бил и какъв ще бъде кабинетът, който си представят социалистите - Румен Гечев - финансов министър, Станишев - по европейските въпроси, Корнелия Нинова, или може би отново ще се върнат в тясната си специалност да фалират банки, да спират еврофондове, описа хипотеза депутатът.



Тагове:   БСП,   ГЕРБ,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vilinews
Категория: Други
Прочетен: 313182
Постинги: 1358
Коментари: 72
Гласове: 56
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930