Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.11.2016 20:35 - Марешки закри кампанията си във Варна, час след това успя да стигне за дебата по БТВ в София
Автор: vilinews Категория: Политика   
Прочетен: 465 Коментари: 0 Гласове:
0



image
Кандидатът за президент Веселин Марешки закрива кампанията си с уникален финален рейд броени часове преди изборния ден.   В 17:30 часа днес той бе бурно аплодиран по време на среща със симпатизанти в препълнения Двореца на културата и спорта във Варна, а в 19.30 часа участва в дебата на кандидат-президентите в студиото на бТВ в София.

За да успее да изпълни и двата си ангажимента, Марешки говори пред публиката в зала Конгресна малко повече от половин час и се качи на нает специално за целта самолет, за да стигне на време в столицата.

До напрегнатата ситуация се стигна след като седмици наред социолози, политолози и журналисти пренебрегваха прогнозните резултати на Веселин Марешки в битката за поста на „Дондуков“ 2 и го вписваха в „Б отбора“ на кандидатите.

Последните данни обаче показват, че Марешки е сред основните претенденти за държавен глава и той получи покана да участва в последния телевизионен диспут тази вечер.

„Ще участвам в заключителния дебат по бТВ, въпреки че доскоро ме пренебрегваха. Ледът обаче започна да се пропуква. На политическия картел вече му стана ясно, че не може да пренебрегва моята кандидатура и аз съм най-сериозният претендент.

Стана му ясно, че неговият край идва и затова аз трябва от телевизионното студио да съобщя този факт. Сега е моментът да направим избор - да запазим статуквото или бъдем свободни.

Аз имам минало - знаете какво съм направил реално с делата си. И те имат минало - но изтъкано от лъжливите им обещания. Не аз съм участвал в мародерстването на народа, а корупмираните политици - некадърници и нехранимайковци, които разсипаха Родината ни, за да изкарат някой лев повече.

На такива недалновидни безхаберници от статуквото мога да кажа само едно: "Революцията идва! Хората ще изметат корумпираните ви особи и ще ги пратят там, където им е мястото - в затвора!“, заяви пред повече от 5000 души в залата кандидат-президентът преди да отлети за дебата.

Финалът на кампанията на Марешки също ще бъде нестандартен – в петък, в театър "Сълза и смях" в София. Покани са изпратени на всички социолози, политолози, водещи журналисти и политически наблюдатели. Постановката не е избрана случайно – „Големанов“ на Стефан Лазаров Костов. 

“Постановката е написана преди близо 90 години и ще ни припомни, че политическите страсти въобще не са от вчера или от днес и не трябва да се губим в тях като губим човешкия си образ.

Поканата ми е не е като към политически наблюдатели, като авторитети и познавачи на политическите интриги и процеси, а като към приятели и колеги, с които извървяхме заедно трънливия път в тази президентска кампания“, обясни идеята си Веселин Марешки.

*Платена публикация: Инициативен комитет за издигане на независим кандидат за президент Веселин Найденов Марешки 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Тагове:   избори,   Марешки,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vilinews
Категория: Други
Прочетен: 315499
Постинги: 1358
Коментари: 72
Гласове: 56
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930