Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.11.2016 21:10 - Цачева в Благоевград: Ще бъда отговорен и решителен президент на България
Автор: vilinews Категория: Политика   
Прочетен: 259 Коментари: 0 Гласове:
0



image
На президентските избори всички български граждани трябва да заявят с гласа си, че България ще продължи по своя път на европейско развитие, защото това е единственият верен път за нашата родина. Изборите на 6 ноември са избор на ценности. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на основното предизборно мероприятие на ГЕРБ в Благоевград. Тя обясни, че ПП ГЕРБ и премиерът Бойко Борисов са поели отговорност за управлението на България в сложни и динамични времена. "ГЕРБ отстоява европейските и евроатлантическите ценности. ГЕРБ и Бойко Борисов градят България не само за нашите членове и симпатизанти, а за всички български граждани", подчерта Цачева.

Кандидатът на ГЕРБ за президент определи като недопустими популистките обещания и заиграването с естествените страхове на хората, с които боравят политическите опоненти на партията. "БСП винаги са преследвали само една цел - властта. Само за по-малко от година и половина те успяха да направят така, че да ни бъдат необходими години, за да заличим последиците от тяхното некадърно управление. Ще допуснем ли пореден експеримент като Орешарски, пореден кабинет на Сергей Станишев - разбира се, че не. Те знаят, че са малко и знаят колко могат, затова търсят тези партньори, които всички вече сме виждали на политическата сцена", заяви Цецка Цачева.
Цачева обясни, че е убеден демократ. "Демокрацията означава плурализъм, но не трябва да се прекрачва границата и да се употребява език на омразата, защото това ни разединява като народ. България е била уважавана и силна, когато сме били единни. За да възтържествуват демократичните принципи, за които поколения българи отдадоха сили да градят, трябва да бъдем обединени и да гарантираме стабилността на държавата", каза тя.
Цецка Цачева посочи, че като президент и вицепрезидент с вицеадмирал Пламен Манушев ще водят активна и балансирана външна политика, основана на националния интерес. "България трябва да остане лоялен партньор на ЕС и НАТО. Като президент аз ще гарантирам, че ще продължи модернизирането на българската армия, която трябва да заема своето достойно място в Алианса, а защо не и в една обща европейска армия", акцентира Цачева.
Като свой приоритет кандидатът на ГЕРБ за президент заяви насърчаването на образователната реформа. "С Пламен Манушев искаме да видим българската нация образована и просперираща. Ние знаем какво е диалог, какво е баланс, как се постига съгласие и как се отстояват важни решения. Аз знам, че мога да бъда отговорен президент на България", подчерта Цецка Цачева. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Тагове:   избори,   Цачева,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vilinews
Категория: Други
Прочетен: 310130
Постинги: 1358
Коментари: 72
Гласове: 56
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031