Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.01.2019 09:20 - КРАЙ НА ГРИЖАТА ЗА ЖИВОТА ИМА ПОСЛАНИЕ ЗА СМЪРТТА, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЧУЕТЕ ТОЧНО СЕГА
Автор: zahariada Категория: Хоби   
Прочетен: 626 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 22.01.2019 09:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  КРАЙ НА ГРИЖАТА ЗА ЖИВОТА ИМА ПОСЛАНИЕ ЗА СМЪРТТА, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЧУЕТЕ ТОЧНО СЕГА

11 януари, 2019 image
    https://www.wakingtimes.com/2019/01/11/an-end-of-life-caregiver-has-a-message-about-death-that-you-need-to-hear-now/?fbclid=IwAR3Loal6mE1WLjKpz4xtThn_Bzrgmyl030f8RUV-Eeag2EzKYRFe48Jq19c

Вик епископ , сътрудник писател 
Waking Times

Говорейки от преживяванията си в ЕР и свидетелствайки за смъртта от първа ръка, след това да работим в края на живота си с Хоспис, доктор по медицина Зак Буш, споделя няколко силни наблюдения за начина, по който гледаме на смъртта и живота.

Като гост на подкаста „Богат рул“ , Буш прекарва доста време в разговори за предстоящата екологична криза, пред която е изправена човешката раса, и как сегашният ни начин на действие почти със сигурност ще доведе до смъртта на нашия вид и на живота на земята, той помага да преформулираме нашата концепция за смъртта.

„Имаме вярата, мисля, че в нашето подсъзнание, заради филмите, които гледаме, заради телевизионните предавания, които наблюдаваме, поради големия ни развод от смъртния процес, той се стерилизира. Вероятно не сте виждали много хора да умрат. Вероятно не сте видели близките си, които умират. Вероятно са загинали в операционни зали или в отделите за интензивно лечение… и така много малко хора сега наблюдават този процес на смърт и неговата допустима смърт се определя като крайна точка. Като съкращение или изчезване, а не това, което всъщност съм го виждал. ”- Зак Буш, MD

Той продължава да посочва, че хората са биологично умрели, но са били върнати в живота. Това са хората, които са преживели онова, което сме дошли да наричаме близо до смъртта, забележителен феномен, при който хора от всички възрасти, произход, етноси, култури и т.н. споделят много общ опит.

"И това, което съм виждал, е огромна експанзия, съзнание, реалност, осъзнаване и в крайна сметка на любов."

Като лекар в интензивното отделение, Буш е бил свидетел на непосредственото възраждане на много пациенти и изразява страхопочитание с факта, че най-често срещаното нещо, което пациентът първо би казал, след като бъде върнат към живота, беше: "защо ме върна?" "

„В следващите часове те казват на своите близки:„ Влязох в това пространство и навсякъде беше светла бяла светлина и в този момент се почувствах напълно приета за първи път в живота си. ”~ Зак Буш, MD

Сега това е частта, която наистина трябва да чуете точно сега и да споделите с други хора:

- Мисля, че всички се разхождаме сега самотен като ад. А възможността ни за прераждане, защото смъртта не е крайна точка, е момент на трансформация. Това е разширение отвъд границите на тази крехка, биологична обвивка, която носим. И в момента, в който стъпим извън това, откриваме, че вселената ни обхваща във всяка секунда на нашето съществуване, в пълно приемане на това, което сме. Ние сме достатъчни, в и за нашата собствена идентичност на "Аз съм", на всяка секунда от всяка точка на нашето съществуване. "

Той продължава да задава много голям въпрос за нашето съществуване, тоест, какво ще стане, ако имаме нужда от момент на смърт, за да се развием в това, което ние наистина трябва да бъдем?

Гледайте краткия клип за себе си, тук и моля споделете с приятели, семейство и близки.

 

 

за автора

Vic Bishop  е писател на персонала за  WakingTimes.com . Той е наблюдател на хора, животни, природа и обича да обмисля връзката и връзката между всички тях. Вярващ винаги в стремежа си да  стане самодостатъчен  и свободен от матрицата, моля, проследете го във  Facebook .

Тази статия ( Краят на грижата за живота има послание за смъртта,   която трябва да чуете точно сега ) беше първоначално създадена и публикувана от  Waking Times  и е публикувана тук под  лиценз Creative Commons  с приписване на  Vic Bishop  и  WakingTimes.com . Тя може да бъде преиздадена свободно с подходящо приписване, авторско био и вътрешни връзки. 




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39738277
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031